Nilgün Belgün'den Can Yaman'a Sert Eleştiri!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Nilgün Belgün, Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımında Can Yaman'a Kıvanç Tatlıtuğ'a söyledikleri yüzünden sert eleştiriler yöneltti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Nilgün Belgün, Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımında Can Yaman'a Kıvanç Tatlıtuğ'a söyledikleri yüzünden sert eleştiriler yöneltti. Son dönemde sosyal medyada yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve her daim gündemde kalmayı başaran ünlü oyuncu Nilgün Belgün, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımında Can Yaman'a Kıvanç Tatlıtuğ'a söyledikleri yüzünden sert eleştiriler yöneltti. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Can Yaman için "Can Yaman’ın daha yolun çok başındayken ,Kıvanç Tatlıtuğ gibi kişiliğiyle ,oyunculuğuyla insanların kalbinde taht kurmuş birine laf etmesi bulunduğu yeri hazmedemediğini gösteriyor." ifadelerini kullanırken, bu paylaşımı ile sosyal medyada dikkat çekti. 

 

İşte Nilgün Belgün o paylaşımı;