Necla Nazır'dan Ferdi Tayfur'a Rest! 'Kızımı Yalnız Bırakmam!'

Necla Nazır kızı TuÄŸçe Tayfur'u reddettiÄŸini açıklayan, eski hayat arkadaşı Ferdi Tayfur'a karşı sessizliÄŸini bozdu. Kızı TuÄŸçe Tayfur'un arkasında olduÄŸunu söyleyen Necla Nazır, Ferdi Tayfur'a tepki gösterdi.

 

Ferdi Tayfur kızı TuÄŸçe Tayfur'u reddettiÄŸini ve soyadını kullanmasını istemediÄŸini, avukat aracılığıyla kamuoyuna duyurmuÅŸtu. Babasının bu kararı sonrası "Allah var gam yok" diyen TuÄŸçe Tayfur'a ilk destek, eÅŸi Muhammet Aydın'dan gelmiÅŸti. Annesi sanatçı Necla Nazır'ın ne tepki vereceÄŸiyse merak konusu olmuÅŸtu. 1970'li ve '80'li yılların en büyük kadın oyuncularından olan Necla Nazır, eski hayat arkadaşı Ferdi Tayfur'la ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

NECLA NAZIR'DAN KIZI TUÄžÇE TAYFUR'UN BABASI FERDÄ° TAYFUR'A CEVAP

 

Kızı TuÄŸçe Tayfur'un Instagram hesabından yayımlanan videosunda konuÅŸan Necla Nazır, ÅŸu ifadeleri kullandı:

 

"Her ÅŸeyden önce ailevi meselelerimizle ilgili karşınızda olmaktan inanın çok mahcubum. Hepinizden özür diliyorum. Dünyada bu kadar kargaÅŸa varken, küçük bebekler, anneler, babalar öldürülürken kendi özel yaÅŸantımızla toplumu meÅŸgul ettiÄŸimizden dolayı hepinizden gerçekten çok özür diliyorum” "Beni merak etmiÅŸsiniz 'Necla hanımın bu olanlardan haberi yok mu?' diye. Tabi ki haberim var. Yıllarca sustum, kendi kabuÄŸuma çekildim. Evladımı da böyle yetiÅŸtirdim. Her ÅŸeyden önce ben bir kadın ve bir anneyim.”

 

"Evladımın her tarafı kurtlu olsa onu diÅŸimle taşırım, yine taşırım. Evladım söz konusu olduÄŸu için bu kırmızı çizgim. O yalnız deÄŸil. Onun Allah'ı var. Onun bir ailesi var. Aslanlar gibi ardında duran bir eÅŸi var.”

 

"Ferdi Bey yıllar önce neden kaçıp gittiniz? Söyleyeyim. Siz bana bir kadınla birlikte olduÄŸunuzu ve hamile olduÄŸunu, bir erkek çocuÄŸu doÄŸuracağını söylediÄŸinizde bayıldınız. Ben de kızımı alıp sizi terk ettim. Siz Japonya'ya kaçtınız. Bu yüzden kaçtınız.”

 

"Evladım ne yaptı? Hanginize ne yaptı? MenajerliÄŸini bıraktırdı diye mi? Nedenlerini de açıklayayım mı? Beni konuÅŸturmayın. Sabrımın sonundayım. Evladımın, torunlarımın rızkını etrafındaki yeÄŸenlerine yedirmem. Seni, evladına düÅŸman bir baba ilan ettiler bunlar."