Mert Öcal Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Mert Öcal kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren ünlü oyuncu Mert Öcal ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Mert Öcal kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Mert Öcal kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren ünlü oyuncu Mert Öcal ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Mert Öcal ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Mert Öcal kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

mert ocal kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Mert Öcal kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

MERT ÖCAL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? 29 Eylül 1982 tarihinde İstanbul'da doğan oyuncu, "Best Model of Turkey" seçildikten sonra 2004 "Best Model of The World" yarışmasını kazandı. Daha sonra "Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir, Doktorlar ve Rüyalarda Buluşuruz" gibi çeşitli dizilerde rol aldı. Mert Öcal, 1982 yılında İstanbul'da dünyaya geldi ve 2004 yılında Best Model of The World yarışmasında birincilik elde etti. Ardından çeşitli dizilerde rol aldı. Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında da yer aldı. Katıldığı yarışmalardan hemen sonra oyunculuğa yöneldi ve Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir , Doktorlar ve Rüyalarda Buluşuruz gibi çeşitli dizilerde rol aldı. Yurt dışında ve yurt içinde çeşitli defilelerde yürüdü. Son olarak Survivor 2020 yarışmasında Ünlüler takımında yer alan oyuncu, 19 Mayıs günü yapılan eleme ile adaya veda etti. Öcal, 1.93 cm boya sahiptir. Hiç evlenmeyen Mert Öcal, bir dönem Gamze Özçelik ve Yağmur Ünal ile birliktelik yaşadı.



Etiketler: