Melis Birkan Selfie Çekerken Zorlandı! Selfie'yi İcat Eden Arkadaşla Konuşmak İsterim!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Melis Birkan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda selfie çekerken yaşadığı sıkıntıyı dile getirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Melis Birkan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda selfie çekerken yaşadığı sıkıntıyı dile getirdi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Melis Birkan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda selfie çekerken yaşadığı sıkıntıyı dile getirdi. 

 

Selfie'yi icat eden arkadaşla bir konuşmak isterim!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Melis Birkan, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda selfie çekerken yaşadığı sıkıntıyı dile getirdi. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "İnsanın dışarda kendini çekmesi çok sancılı bir süreç değil mi yahu? Selfie'yi bulan arkadaşla oturup konuşmak isterim, ona soracaklarim var! Selfie, çekenin etrafındaki insanlar o insanın girdiği hale gülüp eğlensinler diye bulunmuş bir icat kanımca. Ben bunu çekerken kimler, ne kadar eğlendi acaba Hakettim ama hakkınızdır" ifadelerini kullanan Birkan sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

melis birkan selfie cekerken zorlandi selfie yi icat eden arkadasla konusmak isterim