Lotodan 1.35 Milyar Dolar Kazandı! Eşi Ve Babası Kendisine Savaş Açtı!

Eski eşiyle zaten kanlı bıçaklıydı. Loto’dan1 milyar dolar kazandığını açıklayan Amerikalı şimdi bir de “Servetinden zırnık koklatmadığıyla suçlayan babasıyla mahkemelik oldu.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Brendan (Not: Takma isim) adlı, Maine eyaletinde yaşayan Amerikalı 2023 Ocak’ında ülke tarihinin en büyük dördüncü Loto ikramiyesini kazandı: 1 milyar 350 milyon dolar. İkramiyenin hepsini bir seferde istediği için eline 723 milyon dolar geçti.

 

Birkaç gün sonra eski eşi kızlarının 18 yaşına basacağı 1 Haziran 2032 tarihine kadar Loto’dan gelen bu servetle hiçbir açıklama yapmayacağına ilişkin gizlilik sözleşmesi imzaladı. Ancak Sara (Not: Takma isim) bu sözleşmeyi çiğneyip kayın validesi ve kayın pederine Brendan’ın sırrını çıtlattı. Onlardan da kız kardeşin haberi oldu.

 

Öfkelenen Brendan, eski eşine gizlilik sözleşmesini bozduğu gerekçesiyle 100 bin dolarlık tazminat davası açtı. Eski eş ise sırrı ailesine Brendan’ın açıkladığını iddia etti. Hikaye bu kadarla kalmadı. Sara, eski kocasıyla girdiği hukuk mücadelesinde Brendan’ın babasının desteğini kazandı. Emekli polis olan 70 yaşındaki adam ikramiyeyi oğlundan öğrendiğini söyledi. Yaşlı adam ayrıca Brendan’ın anne-babasına yardım edeceğini söyleyerek kendilerini kandırdığını öne sürdü, şöyle konuştu:

 

“Ona benim tanığım oğlum değilsin diye sitem ettim.Beni diktatörlükle ve şerefsizlikle suçladı. O tarihten bu yana oğlumdan bir haber almadım. Size verdiği sözlerin de hiç birini tutmadı.

 

Brendan babasına bir garaj inşa ettirmeyi, içini antik arabalarla doldurmayı, ayrıca doğduğu evi satın almayı ve nihayet sağlık giderlerini üstlenmeyi vaat etmişti. Ancak Brendan ise babasının kimliğini kamuoyuna açıklaması nedeniyle vaatlerini geri çektiğini söyledi. Eski eşi Sara ise Brendan’ın para karşılığı kızlarının velayetini üstlenmeye çalıştığını öne sürdü. Dava sürüyor. Bakalım nasıl sonuçlanacak?



Etiketler: