Kenan Işık'ın Sağlık Durumu Nasıl? Yakın Arkadaşı Bilgi Verdi!

Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl? 2014'te evinde düşerek beyin kanaması geçiren ünlü sunucu Kenan Işık'ın sağlık durumu ile ilgili yakın arkadaşı bilgi verdi. Peki Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl? Cevaplar haberimizde..

 

Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl? 2014'te evinde düşerek beyin kanaması geçiren ünlü sunucu Kenan Işık'ın sağlık durumu ile ilgili yakın arkadaşı bilgi verdi. ATV'de sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışma programıyla efsaneleşen ünlü sunucu Kenan Işık'ın sağlık durumu ile ilgili yakın arkadaşı bilgi verdi. Peki Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl? Cevaplar haberimizde..

 

Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl? 

 

Kenan Işık'ı nasıl biliyorsanız öyle! 2014'te beyin kanaması geçiren ve komada olan Kenan Işık'ın sağlık durumuna ilişkin yakın arkadaşı Ozan Zeybek bilgi verdi:

 

"Nisan'da 8 yıl olacak. Ama bakımı çok iyi. Kenan Işık'ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor, besin takviyesi alıyor. Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Ama Kenan Işık bıraktığımız gibi. Çok iyi bakılıyor. Böyle hafızalarda kaldığı gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor."

 

kenan isik in saglik durumu nasil



Etiketler: