Kara Tahta Cafer Onur Durmaz Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Kara Tahta Cafer Onur Durmaz kimdir? Yapımcılığını ÜS Yapım’ın yönetmenliğini ise Ender Mıhlar’ın ve senaryosunu Erkan Birgören üstleneceği Kara Tahta dizisinde canlandırdığı Cafer karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Onur Durmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Onur Duymaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Kara Tahta Cafer Onur Durmaz kimdir? Yapımcılığını ÜS Yapım’ın yönetmenliğini ise Ender Mıhlar’ın ve senaryosunu Erkan Birgören üstleneceği Kara Tahta dizisinde canlandırdığı Cafer karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Onur Durmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Onur Durmaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

kara tahta cafer onur duymaz kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Kara Tahta Cafer Onur Durmaz kimdir?

 

Onur Durmaz kimdir? Haziran 1990 Kocaeli doğumlu Onur Durmaz 31 yaşındadır. Vienna Konservatorium mezunu olan Durmaz oyuncu ve tiyatrocu kimliğinin yanı sıra cast direktörü ve yönetmen yardımcısı görevlerinde de bulundu. Kaçın Kurası ve Bir Baba Hindu filminin yönetmen yardımcılığını yaptı. Onur Duymaz 13 Haziran 1991 tarihinde Kocaeli’nde dünyaya geldi. 31 yaşındaki başarılı oyuncu Onur Duymaz Vienna Konservatorium mezunu olması nedeniyle tiyatro ile de ilgileniyor. Cast direktörü ve yönetmen yardımcısı olarak olarak çalışan Onur Duymaz günümüzde oyunculuk ile ilgileniyor. Onur Duymaz günümüzde Yargı dizisinde Engin karakterini canlandırıyor. Kaçın Kurası ve Bir Baba Hindu isimli filmlerde yönetmen yardımcılığı, Hadi İnşallah ve Niyazi Dört Nala adlı sinema filmlerinin ise cast direktörlüğü yaptı.