Kadir İnanır Hastaneden Taburcu Oldu!

Rol aldığı projelerde gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kadir İnanır, geçirdiği beyin kanaması sonucu 22 gündür yattığı Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nden bugün öğle saatlerinde taburcu edildi. 

 

Rol aldığı projelerde gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kadir İnanır, geçirdiği beyin kanaması sonucu 22 gündür yattığı Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nden bugün öğle saatlerinde taburcu edildi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Kadir İnanır, geçirdiği beyin kanaması sonucu 22 gündür yattığı Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nden bugün öğle saatlerinde taburcu edildi. 

 

Geçirdiği beyin kanaması sonucu acil ameliyat edilen Kadir İnanır, 22 gündür tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nden bugün öğle saatlerinde taburcu edildi. İnanır, “Dar bir alanla alan ile karşı karşıya olduğumuz için böyle bir şey yaşandı. Çok teşekkür ederim her şey için. Sosyal medyadan da benimle ilgili haberlerinizi takip ettim. Hastaneler insanların tedavi edilmeleri için kurulmuş kuruluşlar. İnsanlara en kötü günlerinde sağlık sunan önemli kurumlar” açıklamasını yaptı.

 

 



Etiketler: