İtalya'da 17 Yaşındaki Genç Sadece Meraktan Bir Kadını Öldürdü!

İtalya’da 17 yaşındaki bir genç “Birini öldürmek acaba nasıl bir duygu” merakıyla Romen kökenli 42 yaşındaki bir kadını öldürdüğünü itiraf etti.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Genç, Maria Campai adlı kadının hayatına oturduğu evin garajında son verdiğini anlattı. Olay, İtalya’nın kuzeyindeki Mantou kenti yakınlarındaki Viadana kasabasında meydana geldi. Delikanlı ile Maria sosyal medyada tanıştılar. Buluşmaya karar verdiler.

 

Buluştuklarında genç adam Maria’yı seviştikten sonra dövd, daha sonra da boğarak öldürdü. Kurbanı evinin yakınlarında boş olan bir villanın bahçesine gömdü. Maria’nın kardeşi Roxana Campai, polise kayıp ihbarında bulundu. Çünkü Maria genç adamla buluşmaya giderken ona eşlik etmişti.

 

Genç adamı bir eczaneye girerken görüp hemen tanıdı. “Mariana’nın çıktığı genç buydu” dedi. Polis bir çok görgü tanığının ifadesine başvurup güvenlik kamerası kayıtlarını inceledikten sonra 17 yaşındaki genci tutukladı. Gencin sosyal medyada “Bir insanı nasıl yok edebilirsiniz” konulu videolar aradığı belirlendi. Polisteki ifadesinde de, “Bir insanı öldürmek nasıl bir şey? Sadece merakımı gidermek için öldürdüm” dedi.



Etiketler: