Ä°nternete Ä°ki Ayda Yüzde 80 Zam! Ä°ÅŸte Detaylar!

Son dönemde yaÅŸanan küresel ekonomik sıkıntıların yansımayaları yaÅŸamın her alanına yansımaya devam ederken Türknet internet ücretlerinde fiyat artışı kararı aldığını duyurdu.

 

Son dönemde yaÅŸanan küresel ekonomik sıkıntıların yansımayaları yaÅŸamın her alanına yansımaya devam ederken Türknet internet ücretlerinde fiyat artışı kararı aldığını duyurdu. Son dönemde yaÅŸanan küresel ekonomik sıkıntıların yansımayaları yaÅŸamın her alanına yansımaya devam ederken Türknet internet ücretlerinde fiyat artışı kararı aldığını duyurdu.

 

TürkNet, internet ücretlerinde fiyat artışı kararı aldığını duyurdu. Ä°ki ay içerindeki zam oranı yüzde 80'e dayandı. GeçtiÄŸimiz ay zam yapmayı planlamayı planlamadıklarını açıklayan ÅŸirket, port ücretlerine gelen zamlar sonrası faturalara yansıyacak yeni zam planlarını duyurdu.

 

Webtekno'nun aktardığı habere göre, TurkNet, 139,90 TL’lik internet ücretini 169,90 TL’ye çıkarttı. Yeni ücretin 1 AÄŸustos itibarıyla geçerli olacağı açıklandı. Åžirket, zammın gerekçesi olarak port ücreti zammını gösterdi ve bunun tüm operatörleri etkilediÄŸini belirtti.

 

TÜRKNET ALTYAPISI KULLANANLARA YANSIMAYACAK

 

TurkNet GigaFiber altyapısı kullanan kullanıcılar için ise zam geçerli olmayacak. Yani zam, TurkNet'in kendi altyapısını kullanmayan kullanıcıları etkileyecek. TurkNet, ayrıca ilerleyen zamanlarda GigaFiber altyapısını daha fazla kullanıcıya ulaÅŸtırmak ve bu yıl sonuna kadar GigaFiber’i 1 milyon haneye ulaÅŸtırmayı hedeflediklerini belirtti. 

 

MEVCUT KULLANICILAR Ä°ÇÄ°N TOPLU ÖDEME SEÇENEĞİ

 

Bununla birlikte TurkNet, ekonomik koÅŸullar nedeniyle uygulanan bu fiyat artışından kullanıcıların minimum düzeyde etkilenmesi için mevcut kullanıcıların 139,90 TL’lik aylık tutarı 10 aylık peÅŸin veya 3 taksitle ödemelerine imkan tanıyacaklarını duyurdu. Yeni fiyatlardan etkilenmek istemeyen kullanıcılar, bu ÅŸekilde bir ödeme planıyla sabit fiyat üzerinden internet kullanımına devam edebilecek. Kullanıcılar, yine istedikleri zaman paketlerini iptal edip, kullanmadıkları ay için ücret iadesi talebinde bulunabilecek.