Hugola Hürkan Gügen Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Hugola Hürkan Gügen kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve yayınlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran sosyal medya fenomeni Hürkan Gügen ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Hürkan Gügen kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Hugola Hürkan Gügen kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve yayınlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran sosyal medya fenomeni Hürkan Gügen ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımları ve yayınlarıyla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan sosyal medya fenomeni Hürkan Gügen ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Hürkan Gügen kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

hurkan gugen kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Hugola Hürkan Gügen kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Hürkan Gügen kimdir? 1999 yılının Nisan ayında dünyaya gelen Hürkan Gügen aslen EskiÅŸehir’lidir. Günümüzde yaÅŸantısını Ä°stanbul’da sürdüren baÅŸarılı isim Akdeniz Üniversitesi’nde eÄŸitim görmüÅŸ ancak bölümü ile ilgili bir bilgi bulunamamıştır. Youtube video kanalını 2015 senesinde açmış ve oyun videoları paylaÅŸmaya baÅŸlamıştır. Özellikle CS:GO oynadığı komik montajlı bir videosununun ardından ciddi bir hayran kitlesine ulaÅŸmayı baÅŸarmıştır. Boyu 1.92 cm, kilosu 90, burcu ise boÄŸa’dır. 2021 yılı itibariyle 22 yaşındadır. @hurkangugen olarak kullandığı resmi instagram hesabında ki takipçi sayısı günümüz itibariyle 255bin civarındadır. Youtube video kanalında ki abone sayısı ise 1,07 Mn. Müzik ile de iç içe olan Hugola bir çok müzik aletini baÅŸarı ile çalabilmektedir. Bunlardan sadece bir kaçı, keman, çello, klarnet, yan flüt, gitar, darbuka, piyano, baÄŸlama, trompet, bateri, mandolin, ud, kaval ve gayda. Bir videoda günde 8 porsiyon çiÄŸ köfte yiyebileceÄŸini ve çayın yanında baklavayı çok sevdiÄŸini dile getirmiÅŸtir.