Hande Erçel Sevişme Sahnesini Reddedince Rol Demet Özdemir'in Oldu!

Son döneme damga vuran Demet Özdemir ile Kerem Bürsin'i buluşturan dizinin detayları gün yüzüne çıktı. Daha önce rolün Hande Erçel'i gittiği ortaya çıkarken, iddialı sevişme sahnesini reddeden Hande Erçel'in ardından rolü Demet Özdemir'in aldığı iddia edildi. Peki neler yaşandı? Cevaplar haberimizde..

 

Son döneme damga vuran Demet Özdemir ile Kerem Bürsin'i buluşturan dizinin detayları gün yüzüne çıktı. Daha önce rolün Hande Erçel'i gittiği ortaya çıkarken, iddialı sevişme sahnesini reddeden Hande Erçel'in ardından rolü Demet Özdemir'in aldığı iddia edildi. Peki neler yaşandı? Cevaplar haberimizde..

 

Hande Erçel Sevişme Sahnesini Reddedince Rolü Demet Özdemir Kaptı! Kerem Bürsin'li Dünya ile Benim Aramda Dizisi Daha Şimdiden Olay Yarattı! Kerem Bürsin ve Demet Özdemir’i biraya getiren projede ortaya çıkan gerçek herkesi şok etti. Demet Özdemir’den önce Hande Erçel’e götürülen teklifin reddedilme sebebi ortaya çıktı.

 

hande ercel sevisme sahnesini reddedince rol demet ozdemir in oldu 1

 

Hande Erçel Sevişme Sahnesini Reddedince Rolü Demet Özdemir Kaptı!

 

Kerem Bürsin'li Dünya ile Benim Aramda Dizisi Daha Şimdiden Olay Yarattı! Dijital platform Netflix’in ardından ülkemizin dizi ve film pazarına girmek için hazırlıklarına son hız devam eden Disney Plus, ardı ardına yaptığı iddialı hamlelerle gündem oluyor. Pandemi sonrasında canlanan sektöre yeni bir soluk olmaya gelen şirket, Türkiye’nin önde gelen yapım şirketleriyle anlaşmalar yaparak dizi sipariş ediyor. Bu şirketlerden MF Yapım, geçen hafta Demet Özdemir, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ı buluşturan yeni projesini duyurmuştu.

 

hande ercel sevisme sahnesini reddedince rol demet ozdemir in oldu 2

 

MF Yapım'ın Dünya ile Benim Aramda adını verdiği dizisinde başrolde yer alacak isimler için oldukça titiz bir cast çalışması yapıldı. Kerem Bürsin ve Demet Özdemir’i bir araya getiren dizinin bir diğer oyucusu Hafsanur Sancaktutan olurken, ünlü oyuncuların sevenlerinden tepki geldi. Sen Çal Kapımı dizisinde partner olan ve setteki aşklarını gerçek hayata taşıyan Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in neden tercih edilmediği merak konusu oldu. Hayranlarının meraklı sorularına karşı gerçek ortaya çıktı.

 

hande ercel sevisme sahnesini reddedince rol demet ozdemir in oldu 3

 

Dizinin başrolleri için ilk olarak Hande Erçel ve Buğra Gülsoy'la görüşüldü. Ancak Hande Erçel senaryoda oldukça iddialı bir sevişme sahnesi olduğunu görünce çekincelerini dile getirdi. Senarist Pınar Bulut’un sahnenin dizide olması konusunda diretmesi üzerine yapım şirketi başrol adaylarını değiştirme kararı aldı.

 

hande ercel sevisme sahnesini reddedince rol demet ozdemir in oldu 4

 

Kadın başrol için Demet Özdemir ve Neslihan Atagül'e teklif götürüldü. Yapılan seçimlerin ardından rol Demet Özdemir'in oldu. Erkek başrol için Disney, Kerem Bürsin'in olmasına daha olumlu bakarak tercihini ünlü oyuncudan yana kullandı.

 

hande ercel sevisme sahnesini reddedince rol demet ozdemir in oldu 5

 

Mart ayında sete çıkacak olan dizinin diğer başrol erkek oyuncusu için görüşmeler devam ediyor. Aynı menajerlik şirketiyle çalışan Hande Erçel ve Demet Özdemir ikilisinden Özdemir’in bütün işlerin önce Hande Erçel'e gitmesinden dolayı kıskançlık yaşadığı geçtiğimiz günlerden çıkan haberler arasındaydı. Demet Özdemir'in Hande Erçel'i sosyal medyadan takipten çıkması "Kıskanıyor" iddialarını güçlendirmişti.