Görünmezlik Kıyafeti Gerçek Oluyor! Sosyal Medyada Olay Oldu!

Amerikalı ünlü çizgi roman yayıncısı Marvel'ın karakterinlerinden "Görünmez Kadın"ın giydiği görünmezlik elbisesi artık gerçek olmak üzere. 

 

Amerikalı ünlü çizgi roman yayıncısı Marvel'ın karakterinlerinden "Görünmez Kadın"ın giydiği görünmezlik elbisesi artık gerçek olmak üzere. Sosyal medyada yayınlanan bir videoda bir adamın giydiği görünmezlik elbisesi geniş yankı uyandırırken, Marvel'ın unutulmaz karakteri "Görünmez Kadın"ın giydiği görünmezlik elbisesi artık gerçek oluyor galiba sözleri bu video ile gündemde geldi. 

 

Marvel filmlerindeki "Görünmez kadın" karakterinin bu görünmezlik özelliği gerçek oldu! Bir adamın giydiği görünmezlik kıyafetini görenler büyük şaşkınlık yaşadıBilim kurgu filmlerindeki birçok olayın günümüz dünyasında teknolojiyle birlikte normallik kazanmasının ardından filmlerdeki başka senaryoların gerçekleşme ihtimali de insanları heyecanlandırıyor.

 

gorunmezlik elbisesi gercek oluyor

 

Fotoğraf: Youtube/What's trending kanalı

 

MARVEL'İN ÜNLÜ KARAKTERİ

 

Marvel'in ünlü karakteri "Görünmez kadın"ın gerçeğe dönüşmesi ise artık an meselesi. Sosyal medyada paylaşılan bir videoda, görünmezlik kıyafeti tanıtıldı. Kıyafeti ilk kez gören vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşadı.



Etiketler: