Gizem Tuncer Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Gizem Tuncer kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gizem Tuncer ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Gizem Tuncer kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Gizem Tuncer kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gizem Tuncer ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarla gündemde olan ünlü şarkıcı Gizem Tuncer ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Gizem Tuncer kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

gizem tuncer kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Gizem Tuncer kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Gizem Tuncer kimdir? Gizem Tuncer 1992 yılında Bodrum'da dünyaya gelmiştir, aslen Şanlıurfalıdır. Usta Sanatçı Mahmut Tuncer'in kızıdır. Annesi ise Işıl Tuncer'dir. Sadri Alışık Tiyatrosu'nda Kerem Alışık'tan özel oyunculuk dersleri alan Gizem, oyunculuk eğitimini Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde Tiyatro bölümünü kazanarak tamamladı. 1992 yılında Bodrum'da dünyaya gelen Gizem Tuncer, Sanatçı Mahmut Tuncer'in kızıdır. Annesi ise Işıl Tuncer'dir. Gizem Tuncer,Sadri Alışık Tiyatrosu'nda Kerem Alışık'tan özel oyunculuk dersleri almıştır. Gizem, oyunculuk eğitimini Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde Tiyatro bölümünde tamamladı. Lise eğitimi devam edrken Erol Sayan'dan nota, usul ve nazariyat dersleri de alan Gizem Tuncer, aynı zamanda Erol Sayan'dan'ın son öğrencisi olmuştur. Gizem Tuncer Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Türk Musikisi Bölümü'nü kazandı ve Alaeddin Yavaşça ve Yücel Paşmakçı gibi Türk müziğinin saygın isimleri ile birlikte çalışma fırsatı elde etti. İlk sahne deneyimini babası Mahmut Tuncer'le yaşayan Gizem, 6 yıl boyunca Mahmut Tuncer'e sahnede beraber performans sergiledi. Aşk Uykusu EP'si ile müzik dünyasına giriş yapan genç sanatçı, müzik kariyerine devam etmektedir. Gizem Tuncer Muğla Bodrum'da dünyaya gelmiş baba tarafından aslen Şanlıurfa anne tarafından ise aslen Kıbrıs'lıdır.



Etiketler: