EÅŸini Zehir Enjekte Ederek Öldürdü Cinayet BaÅŸtan Sonra Kameraya Kaydedildi!

ABD’nin Ohio eyaletinin Wapakoneta kentinde yaÅŸayan 40 yaşındaki Amanda Hovanec boÅŸanma aÅŸamasında olduÄŸu eÅŸine 3 kızını bırakmamak için her ÅŸeyi göze almıştı. Öldürmek dahil. Öyle de yaptı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Amanda eÅŸini 24 Nisan 2022’de evine çağırdı. Timothy Hovanec daveti doÄŸal karşıladı, çünkü o gün 3 kızını annelerine teslim etmesi gerekiyordu. 3 kızıyla birlikte eve vardığında arabasının motorunu çalışır durumda bıraktı, araca takılmış kamera görüntüleri çekmeye devam etti.

 

Amanda ve annesi Anita Green arabanın yanına vardılar. Amanda çocuklara “Evde sizi bir sürpriz bekliyor” dedi. 3 kız anne anneleriyle birlikte eve girdiler. Birkaç saniye sonra kamerada Timothy’nin sesi duyuldu: “Kadın yapıyorsun? Bana saldırmaya mı çalışıyorsun? Benden uzak dur. Bırak beni!”

 

Amanda adama zehir dolu bir şırıngayı batırmıştı. Sonra adamı itip yere düÅŸürdü, kendini kaybedinceye kadar boÄŸazını sıktı. Amanda daha sonra ayaÄŸa kalktı, Timothy’nin cep telefonunu aldı, “Smart Watch”ı devre dışı bıraktı, adamın arabasının motorunu kapattı. Kamera artık kayıt yapamayacaktı.  Arabayi götürüp uzak bir yere bıraktı. Polis yetkilileri Timothy’nin arabasını bulunca kamera kayıtlarını incelediler. Ve her ÅŸey ortaya çıktı.

 

Amanda kocasına “Etorpin” enjekte ettiÄŸini itiraf ett. Morfinden 10 bin kat daha güçlü bir uyuÅŸturucu veya zehirdi bu. Amanda daha sonra evinden pek de uzak olmayan aÄŸaçlıklı bir yere cesedi bıraktığını anlattı. Polis yetkililerine göre, cinayetten en az bir yıl önce kocasını öldürmeyi kafasına koymuÅŸtu. BaÅŸta kiralık katil tutmayı düÅŸünmüÅŸtü. Sonunda birlikte yaÅŸadığı Anthony Thedorou ona zehiri saÄŸlamıştı.

 

Amanda tasarlayarak cinayet iÅŸleme suçundan 40 yıl hapse mahkum oldu. Erkek arkadaşı 18 yıl, annesi ise 10 yıl yedi.



Etiketler: