Ersin Düzen'den Galatasaray'ın Gördüğü Kırmızı Kartlarla İlgili Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü spiker ve futbol yorumcusu Ersin Düzen, dün gece oynanan Galatasaray Alanyaspor maçında Galatasaray'ın gördüğü kırmızı kartlarla ilgili yaptığı açıklamayla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü spiker ve futbol yorumcusu Ersin Düzen, dün gece oynanan Galatasaray Alanyaspor maçında Galatasaray'ın gördüğü kırmızı kartlarla ilgili yaptığı açıklamayla gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü spiker ve futbol yorumcusu Ersin Düzen, dün gece oynanan Galatasaray Alanyaspor maçında Galatasaray'ın gördüğü kırmızı kartlarla ilgili yaptığı açıklamayla gündem oldu.  

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Galatasaray'ın gördüğü kırmızı kartlar ile ilgili "Kırmızı, penaltıdan daha ağır karardır. Şüpheye mahal bırakırsan, o kart yanlıştır.  Bariz gol şansı %100 değil, ayrıca 2. kırmızı kart da yanlış. Az müdahale, çok fayda diyen Murat Ilgaz çizgi film oynatırken, hakemleri hem sahada hem VAR’da her türlü filmi çeviriyor!" ifadelerini kullanan Düzen sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

ersin duzen den galatasaray in gordugu kirmizi kartla ilgili dikkat ceken yorum