Engin Öztürk Uzun Bir Aradan Sonra Ekranlara Dönüyor! Partneri Kim Oldu?

Rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Engin Öztürk, uzun bir aradan sonra ekranlara dönmeye hazırlanırken, ünlü oyuncunun partneri de belli oldu. Peki Engin Öztürk'ün yeni projesinde partneri kim oldu? Cevaplar haberimizde..

 

Rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Engin Öztürk, uzun bir aradan sonra ekranlara dönmeye hazırlanırken, ünlü oyuncunun partneri de belli oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Engin Öztürk, uzun bir aradan sonra ekranlara dönmeye hazırlanırken, ünlü oyuncunun partneri de belli oldu. Peki Engin Öztürk'ün yeni projesinde partneri kim oldu? Cevaplar haberimizde..

 

Engin Öztürk'ün partneri İrem Helvacıoğlu oldu!

 

Uzun bir aranın ardından ekranlara dönmeye hazırlanan Engin Öztürk, yeni projesi olan yapımın başrolünü İrem Helvacıoğlu ile paylaşacak. Dizi için çalışmaların sürdüğünü söyleyen oyuncu, "Güzel bir ekip ve güzel bir hikayeyle yakın zamanda ekranlarda olacağız. Hazırlıklarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz, ekip olarak güzel bir işe imza attığımıza inanıyorum" açıklamasında bulundu. 

 

engin ozturk ile irem helvacioglu partner oldular