Emrah İlk Defa Çocuklarıyla Görüntülendi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Emrah, Bodrum'da ilk defa çocuklarıyla tatil yaparken objektiflere yakalandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Emrah, Bodrum'da ilk defa çocuklarıyla tatil yaparken objektiflere yakalandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Emrah, Bodrum'da ilk defa çocuklarıyla tatil yaparken objektiflere yakalandı. 

 

Çocuklarıyla ilk kez görüntüleri!

 

Son dönemde boşanma haberleriyle magazin gündeminde yer alan Emrah uzun zaman sonra Bodrum'da ortaya çıktı. Eşi Sibel Kirer'den boşanan Emrah, vasiyetleri annelerinde olan çocukları Elyesa ve Eleysa ile birlikte Bodrum'da objektiflere takıldı. Gazeteci Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Emrah, çocuklarıyla birlikte ilk kez görüntülendi! Ünlü şarkıcı, 2014 yılında hayatını birleştirdiği Sibel Erdoğan'dan geçtimiz şubat ayında boşanmıştı. Bu evliliğinden Elyesa ve Eleysa adlı iki çocuğu bulunan Emrah, önceki akşam annesiyle birlikte geldiği Yalinn Hotel’de objektiflere takıldı. Bir süredir Bodrum’da yaşayan sanatçı, annesi ve çocuklarıyla aile saadeti yaşadı.

 

emrah cocuklariyla ilk kez goruntulendi



Etiketler: