Emrah İle Eşi Sibel Kirer Boşandılar!

Emrah boşandı mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Emrah, eşi Sibel Kirer'den boşandı. 

 

Emrah boşandı mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Emrah, eşi Sibel Kirer'den boşandı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Emrah, eşi Sibel Kirer'den boşandı.

 

 

emrah esi sibel kirer den bosandi

 

2014 yılında nikah masasına oturan şarkıcı Emrah ile Sibel Kirer, evliliklerini noktaladı. İki çocuğu bulunan çift hakkında, uzun süredir ayrılık dedikoduları basına yansıyordu. Televizyon ve sanat dünyasından bir boşanma haberi daha geldi. Şarkıcı Emrah ile Sibel Kirer ayrıldı. 2014 yılında nikah masasına oturan çift, evliliklerini sonlandırdı. İkilinin yakın çevresi de haberleri doğruladı. 51 yaşındaki şarkıcıdan Eleysa ve Elyesa adından iki çocuğu bulunan Sibel Kirer'in ne kadar nafaka alacağı henüz ortaya çıkmadı. 

 

'AYRILIK' HABERLERİNİ YALANLAMIŞTI

 

Daha önce 'ayrılık' haberlerine ilişkin açıklama yapan ikiliden Sibel Kirer, "Boşansak ortaya çıkardı, biz boşanmadık, yüzüğüm de parmağımda. Evleri ayırdığımız doğru değil." diyerek, iddiaları yalanlamıştı.