Elvis Presley'nin Kızı Oğlunun Cesedini İki Ay Evde Saklamış!

Efsane şarkıcı Elvis Presley'nin kendisi gibi şarkıcı kızı Lisa Marie Presley, geçtiğimiz yıl ocak ayında 54 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcının ölümünden sonra yayınlanan anı kitabında korkunç gerçek ortaya çıktı.

 

Rock'n Roll efsanesi Elvis Presley'nin kızı Lisa Marie Presley, Ocak 2023'te geçirdiği ameliyat sonrası oluşan komplikasyonlar sonucu ince bağırsak tıkanıklığından hayatını kaybetti. Henüz 54 yaşında hayatını kaybeden dört çocuk annesi, günlükleri ve ses kayıtları aracılığıyla dolaylı yoldan anı kitabını kaleme almış, kendisi yazamamış olsa da kızı Riley Keough annesinin kaydettiği anıları derleyerek eseri annesi için tamamladı.

 

Lisa Marie'nin çocukluğundan oğlunun ölümüne kadar her şeyi anlatan Buradan Büyük Bilinmeyene başlıklı anı kitabı 8 Ekim Salı günü yayınlandı. Kitapta bahsedilen bir olay ise herkesi şaşırttı. Kitapta anlatılanlara göre Lisa Marie'nin oğlu Benjamin Temmuz 2020'de intihar ettiğinde, oğlunun cesedini evinde ısısı ayarlanmış bir odaya yerleştirdi ve iki ay boyunca sakladı.

 

Kitapta bu olayla ilgili konuşan 4 çocuk annesi Lisa Marie, "Ben [Benjamin]'e o kadar alıştım ki, ona bakmaya ve onu orada tutmaya. Sanırım başka birinin oğlunun orada böyle olması onu çok korkuturdu. Ama ben öyle düşünmüyorum." dedi.