Elif Şadoğlu Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Elif Şadoğlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü TV yıldızı Elif Şadoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Elif Şadoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Elif Şadoğlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son dönemde adından sık sık söz ettiren ünlü TV yıldızı Elif Şadoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı Elif Şadoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Elif Şadoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

elif sadoglu kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Elif Şadoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Elif Şadoğlu kimdir? 1992 yılında dünyaya gelen Elif Şadoğlu, fitness eğitmenliği yapmaktadır. Katıldığı 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu olan Elif Şadoğlu, geçtiğimiz yıl düzenlenen Survivor 2017'de yer almış ve yapılan halk oylamasının ardından adaya veda etmişti. Survivor Elif Şadoğlu 1992 doğumludur. Ataşehir'deki bir spor merkezinde Fitness Eğitmenliği yapmaktadır. Elif Şadoğlu, 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu oldu. Şadoğlu Survivor 2017'de Gönüllüler takımında yarışmıştı. 1992 yılında dünyaya gelen güzel yarışmacı Fitness eğitmenliği yapmaktadır. 2014 yılında TVG ve Fitness Şampiyonası'nda Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu olmuştur. Survivor 2017'de Gönüllüler takımında yer alan Şadoğlu, o dönemlerde yarışma ile alakalı şu ifadeleri kullanmıştı:"Buraya ne yazılır kelimelere dökmek çok zor. Ailem, canım arkadaşlarım. En motivasyon dolu günlerimdiniz. Zor bir savaş ama eminim üstesinden gelebilirim. Gelebiliriz. Yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Her zaman kalbimdesiniz. Aklımdasınız. Hepinizi çok seviyorum. İyi ki varsınız. Dualarınızı eksik etmeyin.” Başarılı yarışmacı Mayıs 2018'de yarışmadan elenmişti. Orkun Erbay ile sevgilidir.