Ece Uslu'dan Sevgili Geçmiş Paylaşımı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Ece Uslu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 8. bölümde ekranlara veda eden Sevgili Geçmiş isimli dizi ile ilgili bir veda mesajı yayınladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Ece Uslu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 8. bölümde ekranlara veda eden Sevgili Geçmiş isimli dizi ile ilgili bir veda mesajı yayınladı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatine çeken ünlü oyuncu Ece Uslu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 8. bölümde ekranlara veda eden Sevgili Geçmiş isimli dizi ile ilgili bir veda mesajı yayınladı.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 8. bölümde ekranlara veda eden Sevgili Geçmiş isimli dizi ile ilgili bir veda mesajı yayınlayan ünlü oyuncu "HER BİTİŞ YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR’ O kadar güzel ve birbirinden özel insanlarla tanıştım ki @dizisevgiligecmis setinde, her birinin ismini sayamayacağım ama zaten hepsi kendilerini biliyorlar.... çok zorlu ve sıkıntılı günlerimize rağmen hep güler yüz ve sevgi dolu geçti günlerimiz güzel kalpli pozitif insanlar sayesinde... @dizisevgiligecmis 8. Bölüm final yapsak da içinde olmaktan çok mutlu olduğum bir ekiple çalıştığım için kendimi yine çok şanslı buluyorum. Bana öğrettiğin herşey için çok ama çok teşekkür ederim Sevgili Geçmiş!" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

 

Not: Fotoğraf Ece Uslu'nun Instagram sayfasından alınmıştır.