Ece Durupınar Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Ece Durupınar kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ece Durupınar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ece Durupınar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Ece Durupınar kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ece Durupınar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Ece Durupınar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ece Durupınar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ece durupinar kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Ece Durupınar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Ece Durupınar kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ön plana çıkan isimlerden Ece Durupınar Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım fakültesinde okumaktadır. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Ece Durupınar bir dönem Beşiktaş Kulübü'nün maskotluğunu yapmıştır. Hayvansever kişiliğiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan Ece Durupınar bir kedi beslemektedir. Berk Baybatmaz ile sevgili olan sosyal medya fenomeni yaşamını İstanbul'da sürdürmektedir. Yaşı ve doğum tarihi ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmayan sosyal medya fenomeni Ece Durupınar doğayı ve kamp yapmayı sevmektedir. Bu yazı hazırlanırken Instagram'da 170K takipçisi bulunan Ece Durupınar güzelliğiyle dijital ortamdaki başarısını sürekli arttırmaktadır.