Ebru Şahin İle Cedi Osman Nişanlandılar!

Destan dizisinde canlandırdığı Akkız karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ebru Şahin ile NBA yıldızı sevgilisi Cedi Osman dün aile arasında düzenlenen sade bir tören ile nişanlandılar. 

 

Destan dizisinde canlandırdığı Akkız karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ebru Şahin ile NBA yıldızı sevgilisi Cedi Osman dün aile arasında düzenlenen sade bir tören ile nişanlandılar. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ebru Şahin ile NBA yıldızı sevgilisi Cedi Osman dün aile arasında düzenlenen sade bir tören ile nişanlandılar. 

 

Destan dizisinde canlandırdığı Akkız karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ebru Şahin ile NBA yıldızı sevgilisi Cedi Osman dün aile arasında düzenlenen sade bir tören ile nişanlandılar. Ebru Şahin sevgilisi Cedi Osman ile aile arasında yaptıkları bir tören ile nişanlandı. Şahin bu anların fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak "Dün biraz olaylı geçti diyelim" notunu düştü.

 

ebru sahin ile cedi osman nisanlandi