Ebru Şahin'den Evlilik Açıklaması! Düğün Aniden Olabilir!

Ebru Şahin Cedi Osman ile evlilik için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ebru Şahin Cedi Osman ile evlilik hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Ebru Şahin Cedi Osman ile evlilik için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ebru Şahin Cedi Osman ile evlilik hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ebru Şahin Cedi Osman ile evlilik hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

ebru sahin den evlilik aciklamasi dugun aniden olabilir

 

Şimdilerde Destan dizisinde oynadığı Akkız karakteri ile ekranda yer alan 28 yaşındaki oyuncu Ebru Şahin, NBA yıldızı milli basketbolcu sevgilisi Cedi Osman ile ne zaman evlenecekleri sorusuna yanıt verdi. Ebru Şahin, Cedi Osman ile aralarındaki uzaklığın, zorlayıcı olduğunu da belirtti. Destan dizisinin Akkız'ı Ebru Şahin, Re Touch Mag Dergisi'nin Şubat sayısına kapak oldu. Verdiği röportajda milli basketbolcu Cedi Osman ile ilişkilerinden de bahseden Şahin, evlilik ile ilgili de konuştu. Sevgilisi Cedi Osman'ın Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşıyor oluşuna dikkat çeken Şahin, "Cedi ile ilk günden beri hiçbir şeyimiz planlı değildi. İki sene önce böyle bir ilişki yaşayacağımı söyleseler 'Aynı şehirde bile biriyle böyle bir duygu yaşayamam' derdim. Ama bu bana hayatın hiç anlamadığım bir yanını gösterdi. Mesafelerin zorlayıcı olsa da aranızdaki bağı daha güçlü ve daha gerçek kılabileceğini öğrendim." itirafında bulundu.

 

Düğün aniden olabilir!

 

Evlilik ile ilgili de konuşan ünlü oyuncu, "Düğün aniden de olabilir, uzak bir tarihte de. Plan program yapmadık" dedi.