Dünyayla Benim Aramda Soprano Hazal Aracı Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Dünyayla Benim Aramda Soprano Hazal Aracı kimdir? Disney Plus'un ikinci yerli dizisi Dünyayla Benim Aramda'da canlandırdığı Soprano karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hazal Aracı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Hazal Aracı kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Dünyayla Benim Aramda Soprano Hazal Aracı kimdir? Disney Plus'un ikinci yerli dizisi Dünyayla Benim Aramda'da canlandırdığı Soprano karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hazal Aracı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Hazal Aracı kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

dunyayla benim aramda soprano hazal araci kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Dünyayla Benim Aramda Soprano Hazal Aracı kimdir? 

 

Hazal Aracı kimdir? Hazal Aracı 1991 yılında Eskişehir’de dünyaya gelmiştir. Eğitimini Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümde görürken 2012 yılında Erasmus ile Estonya’ya gitmiştir. Bu sırada Opera Sanatı’na merak salan Aracı bu yönde kariyerini sürdürmeye karar verdi. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Opera Oyunculuğu bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Boyu 1.72 cm olan Hazal Aracı’nın ağırlığı 58 kg’dır. Daha önce Hekimoğlu, Sol Yanım, Azizler, Yalancılar ve Mumları gibi yapımlarda rol almıştır. Oyunculuğunun yanı sıra müziğe de meraklıdır. Piyano ve gitar çalabilmektedir. Yoga’ya ilgisi bulunmaktadır. Dalış ve Bisiklet sporu yapmaktadır. Instagram'da hazalaraci ismiyle paylaşımlarına devam eden Hazal Aracı'nın bu mecrada 1436 takipçisi bulunmaktadır. Kariyerine MU Menajerlik çatısı altında devam etmektedir.