Doğuş Çabakçor Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı? Evli Mi?

Doğuş Çabakçor kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Doğuş Çabakçor ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Doğuş Çabakçor kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Doğuş Çabakçor kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Doğuş Çabakçor ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Doğuş Çabakçor ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Doğuş Çabakçor kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

dogus cabakcor kimdir nerelidir sevgilisi var mi evli mi

 

Doğuş Çabakçor kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi?

 

Doğuş Çabakçor kimdir? Türkiye'nin 'sosyete DJ'i' olarak tanınan Doğuş Çabakçor 5 Mart 1987'de başkent Ankara'da dünyaya geldi. 15 yaşında başladığı çalışma hayatının yanı sıra fen lisesini bitirip, işletme bölümünden mezun oldu. Aynı zamanda dağ bisikletçiliği yaptı. Şu an ise DJ'lik ile uğraşmaktadır. Doğuş Çabakçor 5 Mart 1987'de başkent Ankara'da dünyaya geldi. 15 yaşında başladığı çalışma hayatının yanısıra fen lisesini bitirip, işletme bölümünden mezun oldu. Aynı zamanda dağ bisikletçiliği yaptı. Şu an ise DJ'lik ile uğraşmaktadır. 12 Mayıs 2012'de Babası Bahçeşehir-Uğur Eğitim Kurumları’nın başkanı olan Enver Yücel'in kızı Begüm Yücel ile evlendi. Bu evliliğinden Aslan ve Kaplan olmak üzere iki çocuğu bulunuyor. Doğuş Çabakçor kendisine ait Youtube kanalında ise yüz binlerce kişi tarafından takip edilmektedir. 33 yaşındaki DJ, Aralık 2020 tarihinde TV8'deki moda yarışması Doya Doya Moda jüri üyeliği yapmaya başlamıştır.