Dilan Çıtak Tatlıses Soyadını Sildi Mi? İşte Tatlıses Soyadı İle İlgili Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses, yaptığı açıklamada soyadını sildi tartışmalarına kısa bir açıklama yaparken duruma açıklık getirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses, yaptığı açıklamada soyadını sildi tartışmalarına kısa bir açıklama yaparken duruma açıklık getirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses, yaptığı açıklamada soyadını sildi tartışmalarına kısa bir açıklama yaparken duruma açıklık getirdi. 

 

dilan citak tatlises soyadini sildigi iddialarina yanit verdi

 

Sosyal medya sayfasından yanıt verdi! 

 

Dilan Çıtak, 11 Ekim'de 8 yıldır birlikte olduğu müziyen Levent Dörter ile nikah masasına oturdu. Çıtak, düğünün ardından sosyal medya hesaplarında güncelleme yaptı. 'Tatlıses' soyadının yerine 'Dörter'i ekledi. Dilan Çıtak, 'Tatlıses'i sildi haberlerine sosyal medyadan yanıt verdi: "Küçük bir detay çok fazla büyütülmeden kısa bir açıklama yapmak durumunda hissediyorum. Sosyal medya ismim hala 'dilancitaktatlises' Alt ismim ise 'Dilan Çıtak'dı. Yanına sadece eşimin soy adı eklendi. 'Dörter' olarak. Sahne adım her zaman 'Dilan Çıtak'. Kimlik adım ise bundan sonra 'Dilan Tatlıses Dörter'. Soy adlarımı rahat bırakın artık, onların hepsi benim..."