Derya Uluğ'dan Takipçisine Jest! Ne Yaptı?

Derya Uluğ takipçisi için ne yaptı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Derya Uluğ, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda takipçisinin seni dinleyecek param yok diyen takipçisine yaptığı jest ile gündem oldu. Peki Derya Uluğ takipçisi için ne yaptı? Cevaplar haberimizde..

 

Derya Uluğ takipçisi için ne yaptı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Derya Uluğ, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda takipçisinin seni dinleyecek param yok diyen takipçisine yaptığı jest ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Derya Uluğ, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda takipçisinin seni dinleyecek param yok diyen takipçisine yaptığı jest ile gündem oldu. Peki Derya Uluğ takipçisi için ne yaptı? Cevaplar haberimizde..

 

Sizi misafir edeyim! 

 

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ, sosyal medya hesabından bir takipçisine verdiği yanıtla dikkat çekti. 1 milyon civarında takipçisi olan Uluğ, sosyal medya hesabından paylaştığı bir karesinin altına takipçisinin "Bir gün param olursa seni dinlemeye gelirim..." şeklinde yorum yapmasının ardından ünlü şarkıcı alkışlanacak bir harekete imza attı. Hayranının yorumuna "Olduğunuz şehre gelirsek ben sizi misafir edeyim olur mu?" cevabını veren Derya Uluğ'a çok sayıda beğeni geldi..

 

İşte o paylaşım;

 

derya ulug dan takipcisine alkislanacak jest

.