Derya Oğuz Ertün Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Derya Oğuz Ertün kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son dönemde adından söz ettiren oyuncu Derya Oğuz Ertün ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilemektedir. Peki Derya Oğuz Ertün kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Derya Oğuz Ertün kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son dönemde adından söz ettiren oyuncu Derya Oğuz Ertün ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilemektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran oyuncu Derya Oğuz Ertün ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilemektedir. Peki Derya Oğuz Ertün kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

derya oguz ertun kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Derya Oğuz Ertün kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Derya Oğuz Ertün kimdir? Reklam, sinema ve dizi film oyuncusu. 1996, İstanbul doğumlu. Sanatçı Pertev Ertün'ün torunudur. ... Coca Cola, Ruffles ve Joly Tour reklamlarında yer alan Derya Oğuz Ertün, 2019'da Kin filminde Murat, 2020'de rol aldığı Emanet dizisinde Fırat karakterini canlandırdı. 1 Ocak 1996 da İstanbul dünyaya gelen Derya Oğuz Ertün Türkiye’nin genç yetenekleri arasında gösterilmektedir. Okan Üniversitesi Spor Yönetimi mezunu olan doğumlu olan Derya Oğuz Ertün oyunculuk ile hiç ilgisi yokken yakışıklılığı ile dikkat çekmiş ve bir çok arakdaşı onu oyuncu olması için teşvik etmiştir. Human Oyunculuk Atölyesinde oyunculuk ve diksiyon eğitimi gören Derya Oğuz Ertün ilk olarak Coca Cola ve Joly Tour  gibi büyük firmaların reklamlarında yer alma başarısı göstermiştir. Derya Oğuz Ertün   yer aldığı Kin filmi ile de Emanet dizisi yapımcısı Nazmiye Yılmaz’ın dikkatini çekmeyi başarmıştır. Kin dizisinde Murat karakteri ile yer alan Derya Oğuz Ertün ünlü karikatür sanatçısı Pertev Ertün’ün torunudur. Derya Oğuz Ertün öğrenciliğinde Finlandiya’ya öğrenci değişim programları ile yurt dışına çıkmıştır. Derya Oğuz Ertün Human Oyunculuk Atölyesinde de oyunculuk dersleri almıştır. Derya Oğuz Ertün Emanet dizisi kadrosunda yer alarak daha 24 yaşında ve ilk dizi projesinde ünlü olma fırsatı elde etmiştir; ancak Derya Oğuz Ertün’in Emanet dizisinde nasıl bir karaktere hayat vereceğini bilemiyoruz. Derya Oğuz Ertün’ün Emanet dizisinde hayat vereceği karakter belli olduğunda sayfamıza eklenecektir.