Celine Dion Belgeseli Çekilirken Ağladı! 'Hayranlarımı İnsanları O Kadar Çok Özledim Ki!'

“Katı kişi” hastalığı nedeniyle evinden dışarı çıkamayan Kanadalı şarkıcı Celine Dion’un hayatı belgesel oldu. Adı: “I am: Celine Dion”. Hayranlarının sabırsızlıkla beklediği ve 25 Haziran’da “Amazon Prime”de yayınlanacak belgesel çok ses getireceğine kesin gözüyle bakılıyor.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Belgeselin iki gün önce yayınlanan fragmanında Celine Dion aylardır vücudunu kemirip duran hastalığıyla ilgili çok hüzünlendirici açıklamalar yaptı. Kameraların karşısında “Zor olan bir konser vermek değil, konseri iptal etmek zorunda kalmak” diyen şarkıcı, “Her gün sıkı bir şekilde çalışıyorum, Bu savaşın pek bir işe yaramadığını biliyorum. İnsanları, hayranlarımı o kadar özlüyorum ki, anlatamam” dedi, şöyle devam etti:

 

“Koşamazsam, yürüyeceğim. Yürüyemezsem, tırmanacağım. Durmayacağım. Haftada 5 gün atletik,fiziki ve ses tedavisi görüyorum. Bu tedavi seanslarında hem vücudumu, hem de sesimi çalıştırıyorum. Çok yoruluyorum ama değiyor.

 

Ancak ne yazık ki, hastalığı yenemedim. O hp bedenimde ve ölünceye kadar da kalacak. Elbette bilimsel araştırmalarla gelecek bir müjde, bir umut bekliyorum. Ama galiba bu hastalıkla yaşamayı öğrenmek zorundayım.” Celine Dion son konserini 2020 Mart’ında ABD’nin Newark kentinde verdi.



Etiketler: