Burcu Kıratlı İle Ahmet Kural Pişti Oldular!

Önceki gün Cemal Reşit Rey konser salonunda düzenlenen Türk Sinemasını Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar ödül törenine katılan ünlü oyuncu Ahmet Kural ile eski nişanlısı Burcu Kıratlı pişti oldular. 

 

Önceki gün Cemal Reşit Rey konser salonunda düzenlenen Türk Sinemasını Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar ödül törenine katılan ünlü oyuncu Ahmet Kural ile eski nişanlısı Burcu Kıratlı pişti oldular. Türk Sinemasını Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar' ödül töreni önceki akşam Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleşti. 

 

Törene eski nişanlılar Ahmet Kural ve Burcu Kıratlı'nın pişti olması damga vurdu. Ahmet Kural ve Burcu Kıratlı, 2013 yılında nişanlanmıştı. İkili, üç ay sonra nişanı atarak yollarını ayırmıştı. Kural ve Kıratlı tam 7 yıl sonra Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda buluştu. Salonda birbirini fark eden ikili, durumu bozuntuya vermemeye çalışsa da başarılı olamadı.

 

Akçıl İle Kıratlı yine ayrıldılar! 

 

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl, 9 ay süren evliliklerinin ardından tekrar barışmış ve aşk yaşamaya başlamıştı. Ancak ünlü çift, yine ayrılık kararı aldı.

 

Ahmet Kural Burcu Kıratlı Sinan Akçıl