Burcu Biricik Zeynep Bastık Konserinde Görüntülendi! 'Hamilelik Keyifliydi!'

Şimdilerde kızının kucağına almak için gün sayan Burcu Biricik, Zeynep Bastık konserinde görüntülendi. Konser öncesi muhabirlerle sohbet eden ünlü oyuncu, hamilelik sürecinden bahsetti.

 

Emre Yetkin ile 2014 yılından bu yana mutlu bir evliliği olan Burcu Biricik, birkaç ay önce hamile olduğunu duyurmuştu. Bir kız bebek bekleyen ve heyecanı günden güne büyüyen ünlü oyuncu, kızına "Luna" adını vereceğini açıklamıştı.

 

DOĞUM ÖNCESİ KONSERE GİTTİ

 

Dün karnı burnunda yeni fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunan Biricik, akşam Zeynep Bastık konserine gitti.

 

Gazetemagazin'in haberine göre; konser öncesi muhabirlerle sohbet eden ünlü oyuncu, doğuma bir hafta kaldığını söyledi.

 

"HAMİLELİKTE SON HAFTALAR SIKINTI”

 

"Herhalde burdan doğuma giderim diye düşünüyorum" diye espri yapan Burcu Biricik, "Zeynep'in konserine çok gelmek istiyordum, bugün kaçıramazdım o yüzden geldim. Hamilelik iyi geçti, keyifliydi. Ama son haftalar sıkıntı... Hacıyatmaz gibi bir sağa yatıyorum bir sola yatıyorum. Sıcaklar basıyor, ayaklarım şişiyor. Olabilecek her şeyi yaşıyoruz ama tatlıyız" dedi. Eşi Emre Yetkin'in konser öncesi "Fazla tepinme" sözleriyle alakalı da konuşan Biricik, "Korkuyor o da her an doğuma gideriz diye. Ona 'sen çantaları hazır tut, bakarsın burdan hastaneye gideriz' dedim" şeklinde konuştu.



Etiketler: