Burak Sergen'e Karşı Zina Davası!

Sadakatsiz dizisinde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Burak Sergen'in eşine açtığı zina davasına karşılık, eşi Nihan Ünsal da kendisine zina davası açtı. 

 

Sadakatsiz dizisinde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Burak Sergen'in eşine açtığı zina davasına karşılık, eşi Nihan Ünsal da kendisine zina davası açtı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Burak Sergen'in eşine açtığı zina davasına karşılık, eşi Nihan Ünsal da kendisine zina davası açtı.  

 

Karşı dava açtı!

 

Burak Sergen entübe edilip yoğun bakımda bir ay geçirdikten sonra hayata döndü. Sergen kısa bir süre sonra kendisinden 28 yaş küçük olan eşi Nihan Ünsal tarafından aldatıldığını öğrenerek zina nedeniyle boşanma davası açtı. Nihan Ünsal da Burak Sergen’e zina nedeniyle karşı boşanma davası açtı. Ünsal dilekçesinde, Sergen'in başka bir kadınla çocuğunu tanıştıracak kadar ciddi bir ilişki yaşadığını ve bunu da kabul ettiğini ileri sürdü.

 

burak sergen e karsi zina davasi