Bircan Bali'den Eşi Ömer Gezen'in Doğum Günü İçin Duygusal Sözler! Eşi Ne Yanıt Verdi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sunucu Bircan Bali, Instagram sayfasından eşinin doğum günü için duygusal sözler kaleme aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sunucu Bircan Bali, Instagram sayfasından eşinin doğum günü için duygusal sözler kaleme aldı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Bircan Bali, Instagram sayfasından eşinin doğum günü için duygusal sözler kaleme aldı.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşinin doğum günü için "Bunu koymak istedim böyle o kadar çok videomuz var ki! İlk başlarda anlamıyordu bu kız neden böyle elinde telefon ile sürekli şarkı söylüyor sonra alıştı şarkıları bilmese bile eşlik etti. Tüm hayatıma eşlik etti aslında. Bilmediği bir dünyanın altından kocaman kalbiyle kalktı. Hiç vazgeçmeden seni çok seviyorum canım kocam. İyi ki doğdun" ifadelerini kullanan Bali'ye eşi "Ben hep şaşkınım ama poğaca yürekli bir şaşkın. Teşekkürler kuzum benim" ifadelerini kullanarak teşekkür etti. 

 

İşte o paylaşımlar;