Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı Salih Reis Ufuk Özkan Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı Salih Reis Ufuk Özkan kimdir? TRT1'de yayınlanan Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinde canlandırdığı Salih Reis karakteri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ufuk Özkan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ufuk Özkan kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı Salih Reis Ufuk Özkan kimdir? TRT1'de yayınlanan Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinde canlandırdığı Salih Reis karakteri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ufuk Özkan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ufuk Özkan kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

barbaros hayreddin sultanin fermani salih reis ufuk ozkan kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı Salih Reis Ufuk Özkan kimdir?

 

Ufuk Özkan kimdir? Ufuk Özkan 11 Nisan 1975 tarihinde Almanya’nın Mannheim kentinde dünyaya gelmiştir. Günümüzde 47 yaşındadır. Yaşamınını İstanbul’da sürdürmektedir. Eğitimine Samsun Belediye Konservatuarı ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünde tamamlamıştır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında oyuncu olarak çalışmıştır. Daha önce Geniş Aile, Hayat Bazen Tatlıdır, Zengin Kız Fakir Oğlan, Kalk Gidelim, Duy Beni gibi yapımlarda rol almıştır. Instagram'da ufukozkan1975 ismiyle paylaşımlarına devam eden Ufuk Özkan'ın bu mecrada 110K takipçisi bulunmaktadır.