Bankalardan Çalışanlara 62.000 TL Müjdesi!

Bankaların çalışanlara yönelik kredi kampanyaları devam ederken, sigortalı çalışanlar için Garanti Bankası ve Akbank üzerinden yeni bir kampanya açıkladı. 

 

Bankaların çalışanlara yönelik kredi kampanyaları devam ederken, sigortalı çalışanlar için Garanti Bankası ve Akbank üzerinden yeni bir kampanya açıkladı. Bankaların çalışanlara yönelik kredi kampanyaları devam ederken, sigortalı çalışanlar için Garanti Bankası ve Akbank üzerinden yeni bir kampanya açıkladı. 

 

Haberkolik'in haberine göre; Sigortalı olarak bir işyerinde çalışıyorsunuz ve başvurunuzu gerçekleştirerek banka şubeleri üzerinden nakit kredi kullanmak istiyorsanız sizlere Garanti Bankası ve Akbank üzerinden yeni bir kampanya açıklandı. Garanti Bankası ve Akbank üzerinden başlatılan İhtiyaç Kredisi kampanyasında nakit kredi kullanacak olan kişilere 3 ay ertelemeli olarak işlemlerini gerçekleştirerek banka üzerinden ihtiyaç kredisi alabilmektedir.

 

Garanti Bankası ve Akbank üzerinden başvuru yaparak ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız, işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirerek banka üzerinden hızlı bir şekilde kredi alabilirsiniz.

 

Garanti Bankası ve Akbank üzerinden ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak, işlemlerini gerçekleştirecek olan bireysel müşterilerin kredi puanı 1200 üzerinde olması durumunda banka üzerinden istedikleri zaman başvuru yapabilmektedirler.

 

GARANTİ BANKASI

 

Garanti Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız sizler de kredi başvurusunda bulunmak için şubelere gitmeden işlemlerinizi kolay bir şekilde yapabileceğiniz, kampanyaya katılabilirsiniz. Garanti Bankası, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak, başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kolay bir şekilde alabilmektedir. Garanti Bankası şubeleri üzerinden ve başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşların internet bankacılığı uygulaması üzerinden yapacakları başvurularda, düşük faizlerle krediler verilmektedir.

 

AKBANK

 

Akbank, Üzerinden İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak, başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, ihtiyaç kredisi için SMS atabilir. SMS ile başvuru yapmak istiyorsanız, kredi yazın boşluk bırakın, TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı: 44 25 numarasına gönderin. Başvuru yapan kişiler kredi onayı almaları durumunda aynı gün içinde hesaplarına ödemeler alabilmekte ve kredi onayı almaları ile birlikte de hesaplarına alacakları bu ödemeleri aynı zamanda Akbank Direkt uygulaması üzerinden de kullanabilmektedirler. Akbank Direkt uygulaması üzerinden yapmış olduğumuz başvurular sonrasında nakit ihtiyaci olan kişilerin banka kredi puanı uygun olması durumunda aynı gün içinde hesaplarına ödemeler alabilmektedirler.



Etiketler: