Aynur Doğan'dan Yasaklanan Konseri İle İlgili Açıklama! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aynur Doğan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Derince Belediyesi tarafından iptal edilen konseri ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aynur Doğan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Derince Belediyesi tarafından iptal edilen konseri ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aynur Doğan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Derince Belediyesi tarafından iptal edilen konseri ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

Aşıklar hakikatı ispatlayanlardır!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aynur Doğan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Derince Belediyesi tarafından iptal edilen konseri ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Aşıklar hakikatı ispatlayanlardır, biz de bu yolda ilerlemeye devam ediyoruz. Gücümüzün yettiği, sevginizin olduğu her yerde paylaşarak birlikte büyüyeceğiz. Bizler “kaslarınızı” geliştireceğiniz kum torbası değil ancak yüreğinizi ve vicdanlarınızı güçlendirmenin fırsatlarıyız." ifadelerini kullanan Doğan sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım,

 

aynur dogan dan dikkat ceken konser aciklamasi