Aynur Aydın'dan Kadir Şeker Tepkisi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aynur Aydın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kadir Şeker'in bir kadının hayatını kurtardığı için kasten adam öldürme suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmasına isyan etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aynur Aydın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kadir Şeker'in bir kadının hayatını kurtardığı için kasten adam öldürme suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmasına isyan etti. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aynur Aydın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kadir Şeker'in bir kadının hayatını kurtardığı için kasten adam öldürme suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmasına isyan etti. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Şeker için "Bir kadının hayatını kurtardı diye 12 yıl hapis yatıcak bu çocuk... tecavüzcüsü, tacizcisi, hayvanlara şiddet uygulayanlar dışarıda, bu çocuk hapiste olucak... bu ülkede adalet ne zaman var olucak?? Ne yazık ki diğer konular gibi adalette kanayan yaramız!!" ifadelerini kullanan Aydın, sosyal medyada takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;