Ayda 20 Kilo Verdiren Haşlanmış Maydonoz Kürü!

Youtube'da yayınladığı sağlıklı bilgiler ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Seher Akgül, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez takipçilerine ayda 20 kilo verdiren haşlanmış maydonoz kürünün detaylarını anlattı. 

 

Youtube'da yayınladığı sağlıklı bilgiler ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Seher Akgül, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez takipçilerine ayda 20 kilo verdiren haşlanmış maydonoz kürünün detaylarını anlattı. Yayınladığı videosunda kilo vermek isteyenlere, ayda 20 kilo verdiren haşlanmış maydonoz kürünün tüm detaylarını uygulamalı tarifi ile anlatan ünlü Youtuber kilo vermek ile ilgili önemli tavsiyelerde bulundu. 

 

Haşlanmış maydanozla ayda 20 kilo verebileceğinizi biliyor musunuz? Kilo vermek zayıflamak artık problem olmaktan çıkıyor. Sadece tek malzemeyle kolayca kilo verebileceksiniz. Elbette kilo verimi yaş cinsiyet ve fiziksel aktiviteye göre değişiyor ancak bu şekilde doğal kürlerle kilo vermenizi hızlandırabiliriz. Çok fazla kilosu olmayanlarda bu miktar 4-5 kilo olurken kilosu 100 ün üzerinde olanlar için 20 kilolara kadar ulaşmaktadır.

 

Detayları aşağıda bulabilirsiniz.