Ateş Kuşları Menderes Serkan Ercan Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Ateş Kuşları Menderes Serkan Ercan kimdir? ATV'de yayınlanan Ateş Kuşları dizisinde canlandırdığı Menderes karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serkan Ercan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Serkan Ercan kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Ateş Kuşları Menderes Serkan Ercan kimdir? ATV'de yayınlanan Ateş Kuşları dizisinde canlandırdığı Menderes karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Serkan Ercan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Serkan Ercan kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ates kuslari menderes serkan ercan kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Ateş Kuşları Menderes Serkan Ercan kimdir?

 

Serkan Ercan kimdir? Serkan Ercan 13 Eylül 1975 yılında Amasya'da dünyaya geldi. Günümüzde 47 yaşında olan oyuncu yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Burcu Başak’tır. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünde tamamlamıştır. Daha önce 2010 yılında oynadığı Gişe Memuru filmindeki rolüyle Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır. Daha önce Kaygısızlar, Yılan Hikayesi, Azad, Bir İstanbul Masalı, Eşref Saati, Yalancı Bahar, Mehmetçik Kat’ül Amare, Bir Aile Hikayesi gibi yapımlarda rol almıştır. Instagram’da srknrcn ismiyle paylaşımlarına devam eden Serkan Ercan’ın bu mecrada 23.4K takipçisi bulunmaktadır. Seyahat etmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi sevmektedir.