Armağan Çağlayan'dan Ömür Gedik Yorumu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve kullandığı ifadelerle geniş kitlelerin takip ettiği ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, Twitter sayfasından Ömür Gedik'in bugünkü Can Yaman yazısı ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken, Ömür Gedik'e mesaj verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve kullandığı ifadelerle geniş kitlelerin takip ettiği ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, Twitter sayfasından Ömür Gedik'in bugünkü Can Yaman yazısı ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken, Ömür Gedik'e mesaj verdi. Son dönemde çeşitli konulardaki yorumlarıyla gündem yaratan ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, Twitter sayfasından Ömür Gedik'in bugünkü Can Yaman yazısı ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken, Ömür Gedik'e mesaj verdi.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Can Yaman’a akıl verene kadar, meselelere bakış açısını geliştirmek için, “ kadın sorunlarına” bakış açısını geliştirebilmek için biraz okusa! Neyin “şiddet” olduğunu öğrenebilse keşke!" ifadelerini kullanan ünlü TV yapımcısı bu ifadeleriyle takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Armağan Çağlayan'ın o paylaşımı;