Alişan'dan Kaza Açıklaması! Hala Şoktayız!

Geçtiğimiz gün Manisa yolunda ailesiyle takla atarak kaza yapan ve yara almadan aracından çıkan ünlü şarkıcı Alişan ve eşi Buse Varol İstinyePark'ta kameralara takılırken, kaza ile ilgili hala şoktayız ifadelerini kullandı. 

 

Geçtiğimiz gün Manisa yolunda ailesiyle takla atarak kaza yapan ve yara almadan aracından çıkan ünlü şarkıcı Alişan ve eşi Buse Varol İstinyePark'ta kameralara takılırken, kaza ile ilgili hala şoktayız ifadelerini kullandı. Son dönemde geçirdiği kaza ile gündemde olan ünlü şarkıcı Alişan, önceki gün İstinyePark'ta görüntülenirken, kaza ile ilgili hala şoktayız ifadelerini kullandı. 

 

Alişan ve eşi Buse Varol, İstinyePark'ta objektiflere takıldı. Ayak üstü gazeteciler ile sohbet eden Alişan "Hala şoktayız, şimdi aracın yanından geliyoruz. Sakin kafa ile araca bir daha baktım ama gerçekten o araçtan nasıl sağ çıktık, bilemiyorum." dedi. Muhabirlerin ikinci çocuk için tebrik etmesi ile biraz olsun yüzünde tebessüm oluşan ünlü şarkıcı, "Cansınız, çok teşekkür ederim. Kardeşlerim." dedi.