Alime Semerci Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Alime Semerci kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran yazar ve sosyal medya fenomeni Alime Semerci ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Alime Semerci kimdir? Nerelidir? Evli mi? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Ne iş yapmaktadır? Cevaplar haberimizde..

 

Alime Semerci kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran yazar ve sosyal medya fenomeni Alime Semerci ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran yazar ve sosyal medya fenomeni Alime Semerci ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Alime Semerci kimdir? Nerelidir? Evli mi? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Ne iş yapmaktadır? Cevaplar haberimizde..

 

alime semerci kimdir nerelidir evli mi

Alime Semerci kimdir? Nerelidir? Evli mi?

 

Alime Semerci kimdir? Alime Semerci, Çocuk & Gençlik, Çocuk Öykü & Roman, Edebiyat kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Başlıca kitapları alfabetik sırayla; Acı Kadın ve Tatlı Erkek, Ağustos Böceği Tete, Bal Arısı Misi, Mira, Tahrik olarak sayılabilir. 1974 yılında Antalya’da doğdu. Çocukluk yıllarını Antalya mavilikleri arasında layığıyla yaşadı. Başarılı bir eğitim hayatının ardından hayat karşısına aşkı çıkardı. 1997 yılında, yazar ve şair Aykut Semerci ile evlendi ve bu evlilikten nur topu gibi bir evlat sahibi oldu. Hâlâ Antalya, aşk ve yazmak üçgeninde mutlu ve mesut bir şekilde tüketiyor ömrünü.