6 Yaşındaki Oğlunu Koşu Bandında Zorla Koşturdu! Çocuk Hayatını Kaybetti!

ABD’nin Maryland eyaletinin Ocean City kentinde trajik bir ölüm yaşandı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

6 yaşındaki  Corey adlı çocuğun annesi ve babası boşanmıştı. 2021’de anne oğlunu doktora götürdü, çünkü  vücudunda çürükler ve morluklar vardı. Çocuk doktora, kilolu olduğu için babasının zorla spor yaptırdığını anlattı. Ertesi gün Corey kusmaya ve uyuklamaya başladı.  Babası hemen bir hastaneye götürdü. Ancak çocuk birkaç saat sonra öldü.

 

Baba hakkında oğlunun ölümüne neden olmaktan dava açıldı. Davanın 30 Nisan görülen duruşmasında mahkemeye bir video sunuldu. 2021Mart’ında, yani Corey’in ölümünden 10 gün kadar önce çekilen videoda, çocuğun bir koşu bandında  nefes nefese koşmaya çalıştığı görülüyordu. Sık sık da düşüyordu. Çünkü koşu bandı çok hızlı dönüyordu. Ama babanın umurunda bile  değildi, oğluna  sürekli “Koş… Koş…” diye bağırıyordu. Bu video sosyal medyada da yayınlandı ve izleyenlerin adeta  kanı dondu.

 

Ölümünün ertesi günü yapılan ilk otopside Corey’in  “Darbelerden kaynaklanan travmadan, kalp ve böbreklerindeki  düzensizlikten aşırı iltihaplanmadan ve kan zehirlenmesinden öldüğü” belirlendi. 6 ay sonra yapılan ikinci otopside ise, Corey’in sürekli şiddet gördüğü, o nedenle ölümünün cinayet olarak kabul edilebileceği  sonucuna  varıldı. Baba şimdi cinayetten yargılanıyor.



Etiketler: