4N1K Yalan Makinesi'nde!

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle geniş kitlelerin takip ettiği ünlü Youtuber Orkun Işıtmak, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez 4N1K grubunu yalan makinesine soktu. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Orkun Işıtmak, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez 4N1K grubunu yalan makinesine soktu. 

 

4N1K'dan Sina , Atakan , Cihan , Gözde , Cemrehan ve Burak’ı kirli çamaşırlar isimli serisinin yeni bölümünde konuk eden ünlü Youtuber konuklarına bir çok soru yöneltti. Yalan söylediğini düşündüğü konukları çarpan Orkun Işıtmak keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

 

En küfürbaz kim? En çok hangisi kazanıyor? Orkun Işıtmak’ın telefonlarını çalan kişiyi Burak tanıyor muymuş? Kısa sürede binlerce kez izlenen videosu ile ünlü Youtuber sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Soruların cevaplarını merak ediyorsanız, bu keyifli söyleşiyi aşağıda paylaştığımız link üzerinden Orkun Işıtmak'ın videosunu takip ederek öğrenebilirsiniz.